13 Şehit 7 Yaralı

13 Şehit 7 Yaralı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsal kesiminde çıkan çatışmada 13 askerin şehit olduğu, 2'i ağır 7 askerin de yaralandığı bildirildi

Diyarbakır'da güvenlik kuvvetleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışma devam ederken, 13 askerin şehit, 7 askerin ise yaralandığı belirtildi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Dolapdere köyü kırsalı ile Kulp ilçesi Tüplü köyü kırsalında arama tarama faaliyeti yapan güvenlik kuvvetleri ile bir grup PKK terör örgütü mensubu arasında yaşanan çatışmada şehit olan asker sayısının 13'a yükseldiği belirtildi. Teröristler ile girilen sıcak temasta yaralanan 7 askerin helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtiliyor.

Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye çok sayıda asker sevk edilirken, çatışmanın yaşandığı dağlık ve ormanlık araziye havadan da helikopterler aracılığıyla komandoların indirildiği bildirildi. Bölgeye yakın yerlere komandolar indirilirken, güvenlik kuvvetlerine ateş açan teröristlerin barındığı alanların helikopterlerle tarandığı belirtildi. Bölgede geniş çaplı operasyonların sürdüğü ve çatışmaların zaman zaman devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler