12. Banka Şubesi Açıldı

12. Banka Şubesi Açıldı

Asya Katılım Bankası, Trabzon'daki ikinci şubesini Akçaabat ilçesinde açtı.

 

Asya Katılım Bankası, Trabzon'daki ikinci şubesini Akçaabat ilçesinde açtı. Şubenin açılış törenine Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve davetliler katıldı.

Asya Katılım Bankası Karadeniz Bölge Müdürü Yusuf Tatar, Akçaabat Şubesi'nin Trabzon'daki ikinci şubeleri olduğunu belirtti. Bu yıl içerisinde Trabzon'da Bölge Müdürlüğü ve Çağrı Merkezi'ni de faaliyete geçirdiklerini hatırlatan Tatar, Trabzon'da 100'e yakın kişiye istihdam imkanı oluşturduklarını kaydetti. Tatar, ayrıca Bank Asya'nın şubeleşme stratejisi doğrultusunda 2012 yılı içerisinde Karadeniz sahil şeridinde 4 şube açtıklarını, bölgedeki şube sayılarının, 2013 yılında da artarak devam edeceğini ifade etti.

bank-asya-akcaabat-a-sube-acti-4060904_o.jpg

Bank Asya Akçaabat Şube Müdürü Ömer Terzi de Akçaabat'ın Trabzon'un en büyük ilçesi olduğunu belirtti. Akçaabat'ta katılım bankacılığı alanında faaliyet gösteren ilk banka şubesi olduklarına değinen Terzi, ilçe halkının şubelerine olan teveccühünden çok memnun olduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Akçaabat Kaymakamı Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Türkmen ve Asya Katılım Bankası Karadeniz Bölge Müdürü Tatar tarafından yapılan kurdele kesimi ile şubenin açılışı gerçekleştirildi. Bank Asya ile Akçaabat'taki banka şubesi sayısı 12 oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler