% 100 Zamlı Su Tarifesi

% 100 Zamlı Su Tarifesi

Akçaabat'ta oturan ancak ikameti başka yerde olan abonelerin su ücretlerini yüzde 100 zamlı tahsil etme kararı alındı.

Akçaabat Belediyesi ikametini başka yerde gösterip, Akçaabat'ta oturanlara karşı yaptırımlarda bulunacak. Akçaabat Belediye Meclisi bu konuda, ilçede yaşadığı halde ikametini farklı illerde veya ilçelerde gösteren abonelerin su ücretlerini yüzde 100 zamlı tahsil etme kararı aldı.

 
Akçaabat Belediye Meclisi bu konuda, ilçede yaşadığı halde ikametini farklı illerde veya ilçelerde gösteren abonelerin su ücretlerini yüzde 100 zamlı tahsil etme kararı aldı. 
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, bu kişilerin vebal altında olduğunu belirterek, Belediyemize İller Bankası'ndan nüfus başına ödenek geliyor. Burada yaşayıpta ikametini farklı yerlerde gösterenlere yeni yılda su parası ödemelerinde yüzde 100 zamlı uygulama getireceğiz. Burada yaşayıp, farklı yerlerde ikameti olanları tespit edip, yılbaşından sonra bunların su parasına yüzde yüz zam yapmayı planlıyoruz dedi.

Böyle bir uygulamanın çevre illerde de uygulandığını ifade eden Türkmen, Mağdur olmamaları için, mağduriyete maruz kalmamaları için en kısa sürede yılbaşından evvel ikametlerini Akçaabat'a almalarını istiyoruz dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler