100.YIL'A SAPOR SALONU

100.YIL'A SAPOR SALONU

Akçaabat’ın Yaylacık Mahallesi’ndeki eğitim kurumlarından biri olan 100. Yıl İlköğretim Okulu çok amaçlı bir kapalı spor salonuna kavuşuyor.


Trabzon Valisi Nuri Okutan’ın göreve ilk geldiği zaman ziyaret ettiği ve gençlik merkezi kurulması için olumlu bulduğu okul arazisine, yine bu amaca hizmet amacıyla İl Özel İdaresi tarafından 20x52 metre boyutlarında bir spor salonu inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.
Hafta içerisinde başlayan ve kelimenin tam anlamıyla “jet” gibi sürdürülen çalışmalar çerçevesinde ilk etapta salonun zemini hazır hale getirildi.
Zemin dolgusunun tamamlanmasının ardından çok kısa bir süre içerisinde tamamlan-ması planlanan salonun içerisinde müzik, resim ve bilgisayar odası gibi bölümler oluşturulacak.
Deniz tahribatına karşı zeminden 150 santimetre yük seklikte bir taban yerleştirilecek şekilde inşa edilen spor salonu branda ile kaplanacak. Salonun yüksekliği ise 10 metre olacak.
Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in de yerinde inceledikleri ve hızından memnun oldukları çalışmanın tamamlanmasının ardından salonun Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne devredileceği öğrenildi.
  Yapımına başlanan spor salonu inşaatı hızlı bir şekilde sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim