10 Futbolcu Serbest Kaldı

10 Futbolcu Serbest Kaldı

Akçaabat Sebatsporda Başkan şenol Ayvaz gece operasyonu yaptı.10 Futbolcuya kulüp bulmaları söylendi.

Etimesgut Şekearspor ile oynanan hazırlık maçından sonra Başkan Şenol Ayvaz ve Teknik Direktör İlker Erdem kamp yapılan otelde bir araya gelerek gece operasyonu yaptılar. Teknik Direktör İlker Erdem'in raporu doğrultusunda harekete geçen Şenol Ayvaz on futbolcunun ipini çekti.

 

Nevşehir Avanos'ta yapılan kampta gece saat 22.30 civarlarında serbest bırakılan futbolculara tebligatları yapıldı. Başkan Şenol Ayvaz ve İlker Erdem'in kararları doğrultusunda geçen sene A.Sebatspor'un kümede kalmasında büyük katkıları olan Okan özge, Fatih, Şahin, Murat ile birlikte bu sene Değirmenderespor'dan alınan Süleyman, Hakan Bayraktar, gençlerden Onur ve Serdar'a kulüp bulmalarını söylendi.Bunun üzerine dün gece serbest bırakılan futbolcular takım arkadaşları ile vedalaşarak bu sabah kamptan ayrıldılar.

 

Öte yandanhazırlılarına bugün devam eden  A.Sebatspor hazırlık maçları serisine de devem ediyor. Teknik Direktör İlker Erdem ve Başkan Şenol Ayvaz liglerin başlamasına az bir süre kala dün gece yaptıkları toplantıda on futbolcuyu serbest bırakması takımda şok etkisi yarattı. Kırmızı- Beyazlılar bugün 9. hazırlık maçını Egenin güçlü takımlarından Marmarisspor ile oynadı.

 

Sahaya: Emre, Caner, Mehmet, Erhan, Ziya Adem, Salih, Gökhan, Taha, Mutlu ve Ali onbiri ile çıkan Akçaabat Sebatspor sahadan golsüz berabere ayrıldı. Yarını izinli olarak geçirecek olan A.Sebatspor çalışmalarına yine Nevşehir Avanos'ta pazartesi gününden itibaren devam edecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Spor